lauantai 17. syyskuuta 2016

Harrastamaan?

No nyt kävi sillai että innostuin yllättävästä lajista.

 Oltiin Sannan, Ollin ja Taavin kanssa käymässä tossa viereisellä kentällä, koska siellä on sellanen promo-tapahtuma erilaisista urheilulajeista. Ei ehitty kauaa kierrellä ku mun katse kiinnitty jonkun taistelulajin esittelypistesteeseen, jossa ne teki erilaisia liikkeitä. Yks niistä tuli juttelemaan meiän kanssa ja yritti saada lapset kokeilemaan ja sit Taavin, mut Taavipa ehdotti mua ja lähin sit kokeilemaan AIKIDOA :D 

Ensisilmäys lajiin

Sain ohjeistusta englanniks ja kokeilin sit erilaisia liikkeitä vaihtuvien parien kanssa. Suurimmalla osalla esittelijöistä (jotka toimi pareina) oli jo musta vyö (tosin mustaakin on kymmenen tasoa), mut oli siellä pari ihan aloittelijaakin!

Ne ei uskonu etten oo koskaan ennen kokeillu mitään taistelulajia ja kyllä mulla oli hauskaa :D Vaatii tosi paljon keskittymistä ja jotkut liikesarjat oli tietty hankalampia ku toiset. Meen varmaan vielä käymään sillä pisteellä tänään, ku ne on siellä neljään asti! Saan kyl myös käydä tutustumassa siellä harjottelupaikassa muutaman kerran ilmaseks ja sit päättää haluunko mennä varsinaisille tunneille.  


Näytän ehkä vähän yli-innokkaalta, mut sitä taisin ollakin :D 


Eka liike ja eka pari!



Hauskaa!!



En ollu kyl aatellu et voisin tollai saada ison miehen nurin. Tekniikkalaji, haluun oppii lisää!


Vitsiäkin jo heitettiin, kivoja kavereita noi tyypit :) 



Kaatuminen ei ollu helpoin juttu. Ja mua vähän pelottaa mun selän puolesta kun viime yönä se oli taas erityisen kipee, johtuen ehkä paljosta pyöräilystä... Kuitenkin se tarvii liikettä, mut en tiiä onks toi parasta liikettä :P 

Sillä välin Sanna ja Olli kävi testaamassa vähän muita lajeja! Mä en rehellisesti sanottuna huomioinu ympäröivää elämää ku keskityin niin kovasti. Lykkäsin kameran vaan Taaville ja sanoin et voi ottaa kuvia. Kiitos kuvista kuuluu siis hänelle :) 



Tässä se paljon puhuttu korfball!! 


Se on erilaista ku koripallo, mut samalla tavalla ku suomalainen pesäpallo on erilaista ku baseball. Eroja löytyy, mut nii myös yhtäläisyyksiäkin!


Kaitsulla oli vielä fudisvermeet päällä pelin jälkeen! Voisinkin samaan syssyyn pistää vähän kuvia, joita otin viime viikon matsista:


Täydellinen ajoitus. En ees huutanu Kaitsua, se vaan oli ainoo joka käänty!


Kai on numero 10 :)
Se oli hyvä ja tasaväkinen peli se, vaik vastustaja tiimi oli edellisviikolla rökittäny jonkun tiimin vissii 15-0 tai jotain. Kovia poikia molemmissa joukkueissa siis! 

Ihan loppuun vielä zoomi musta kun seurasin ekaa kertaa aikidoa...


Jeeee, nyt lähen takas kentälle!
-Emma


P.s. (taikka jälkilisäys) Kävin kentällä ja hengailin sit niitten heppujen kanssa pari tuntia ja juteltiin lajista yms. Kaikki ne vaikutti tosi hyviltä tyypeiltä ja se opettaja oli tosi jees, kun se näytti ne liikkeet mielekkäästi ja hauskasti, myös lapsille! Aion kyllä mennä tutustumaan paremmin ja oppimaan lisää, ehkä taistelulajin perusteista voi joskus hyötyä... Pieni minä ja suuri maailma! Huomenna taidan kirjottaa ekasta yöstä omassa kämpässä, tulin tänne äsken :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti