keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Viikonloppumeininkejä

Tässä vähän viikonloppukuulumisia, kirjoittelen mahdollisimman pian hurjan nopeesti menneestä ja touhukkaasta alkuviikosta :) 

Kain pilkkuvuoro
 Lauantaina halusin lähteä mukaan katsomaan Kain fudismatsia, mutta täytyy myöntää etten osannu keskittyä kovin hyvin. Väsytti vielä ja ympärillä tapahtu paljon :P Ens kerralla nään ne maalit!! :D 

Anyway, oli kiva nähdä lisää ihmisiä ja jutella Kain kaverien vanhempien kanssa. Tuun kuulemma näkemään niitä usein! Täällä on kyllä tosi paljon mukavan oloisia ihmisiä. Joukkueilla oli kans hyvä tiimihenki päällä ja pelaaminen oli tosi taidokasta! Ei aina ajatellut katselevansa 9-vuotiaiden peliä... 

Sanna tokaa kertaa hevosen selässä
Jatkettiin lounaan (eli leivän syönnin) jälkeen matkaa tallille, josta Annetje oli kuullut pariltakin taholta. Sanna rupee harrastamaan ratsastusta siellä ja Annetje myös! Mäkin ehkä meen ratsastamaan, pitää vielä katsoa. Oli kummallisen haikeeta olla tallilla taas pitkästä aikaa; en oo tainnut käydä missään Brellan kuoleman jälkeen ja se tulikin tunteisiin pahemmin kun osasin odottaa. Ensimmäiset itkut täällä eivät siis johtuneet koti-ikävästä :P Kuitenkin karvanaamoja oli kiva päästä rapsuttelemaan ja oli kans kiva vaan höpötellä niille kaikenlaista.

Siitä puheenollen, on tosi hauskaa vaan kulkea jossain (esim. kaupassa jossa on wifi) ja laittaa ääniviestiä tulemaan Suomeen. Kukaan ei ymmärrä mitään ja mä voin vaan höpötellä niitä näitä kaalinpäitä ja kuunnella kans :D Ehkä joku saattaa ihmetellä, mut se on sit ihan toinen juttu se ;) 


Oli kiva kun Sanna halus mutkin askartelemaan. Mä tein muovailujutusta perhosen ja Sanna paperista maskin! Autoin kans vähän ja se oli aika mukavaa yhteispuuhastelua. Olli maalas dinonluolan, mutta tähän mennessä en oo saanut olla vielä juurikaan osallisena mihinkään, paitsi iltahaliin. But that's a good start! Maybe something else tomorrow?

Sanna, Olli ja mä - keskittyneinä salakuvattavina
Päivää tai kahta myöhemmin maski valmistui, ja siitä tuli tälläinen:


Sannan kanssa luettiin, leikittiin ja tutustuttiin kun Olli oli äidin kanssa kaupassa ja Kai kaverin kanssa. Oli kiva tutustua Sannaan vähän paremmin, vaikuttaa tosi kivalta ja fiksulta tytöltä! :)



Voi kun olikin kivat grillikekkerit naapureiden kanssa!! Naapureilla on neljä lasta ja kontakteja Suomeen; "hyvää" oli tuttu sana ja Vincent-isä muisti myös "korvalappustereot"! Suomessa he ovat käyneet ehkä kymmenen kertaa ja Vincent on taas menossa sinne. Puhuttiin myös hirvistä ja metsistä, oli tosi hauskaa! Lapset oli kans mukavia ja sain vähän tuntumaa "seitsemään lapseen" kun vähän temppuiltiin yhessä. Sanna on tositosi notkee ja Ollikin osas tehdä sillan!


Olipas tosi hienoa huomata tilastoista että tätä blogia on luettu jo yli 1000 kertaa! Lämmittää mieltä ja innostaa kertomaan lisää :) 

Mahtavaa loppuviikkoa!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti